TomTom 6 pro symbian 3rd

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 22. 1. 2008 18:39

To se mi nezdá, protože byla nějaká verze kde se generovalo číslo na odemknutí (takže se to tvářilo jako koupené) a tam to taky nebylo...
Ale je pravda, že to už přes půl roku co mám N95 nesleduju.
m.a.x.i.m.u.s
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Abernolak 22. 1. 2008 18:39

majky:
nepoznam bina...ja ju mam od kamosa roba...
takze mas aj ty sedu co?
Abernolak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod P800 22. 1. 2008 19:07

I mně by zajímal printscreen..
P800
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marek 12345 22. 1. 2008 20:56

Četl jsem na pio.cz že TT6 nepodporuje zadávání souřadnic jen na operačním systému symbian. Ostatní systémy by to měly umět. Zkouším program Poi Edit kde si vytvoříte svůj bod zájmu (nastavíte si GPS souřadnice) a přenesete do TT. Po prvních zkouškách to vypadá že to funguje.
Marek 12345
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vahač.X 24. 1. 2008 08:20

Na úvod - použil jsem hledat a byl jsem i na google, tomtom apod. a přesto jsem jednoznačnou informaci nezískal... Tak bych chtěl poprosit o odpověď jiného typu než .... "hledej" nebo "nejlépe tu verzi pro UIQ3" ... to vím taky!!!!!!


Mám SE M600i - tedy Symbian UIQ3 + dotykový displej + externí GPS Evolve - a chci si pořídit navigační SW (minimálně s mapou ČR) - a nikde jsem se nedozvěděl jedoznačně co funguje.... Nechci žádné dotahování map či jiných informací přes GPRS/EDGE/3G - chci mít vše pěkně na kartě...

Nejpravděpodobnější se jeví TomTom - ale ten jsem našel dodávaný pouze na mini SD s tím, že se nedoporučuje měnit obsah karty - krásná myšlenka, ale mini SD je mi k ničemu..... Navíc není M600 nikde v kompatibility listu a dočetl jsem se, že když má instalaci pro Symbian, tak to není pro UIQ nebo pro dotekové displeje.

PROSÍM o radu - provozujete někdo navigaci na M600i - můžete mi dát pokud možno přesný název - abych věděl co mám shánět???? Popř. nějakou další pomoc.



Předem díky za všechny odpovědi "k věci"
Vahač.X
Junior

Odeslat příspěvekod mirdosko 27. 1. 2008 15:23

Vlastním M600i pol roka. + 1 GB kartu . Mam na ňom rozbehany TomTom 6.020 (7900) a mapy PL_CZ_HU_SK_plus major roads,+ mapu rakúska a nemecka a vychodnej europy. GPS BT modul mám nejakeho číňana neznačkového z Ebay. Vsetko funkguje tak ako má.Pokrytie CZ je tuším 90 perc. :D
mirdosko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Murda 27. 1. 2008 23:04

Nebí mi jasné proč se převážná většina točí stále okolo TT. Přímo pro mobilní navigaci a různé operační systémy je velice vynikající - špičkové pokrytí západní i východní Evropy: Navicore Europe 2007 multiplatform DVD. Detaily na adrese:
http://www.navicentrum.cz/Navicore/Navi ... _g263.html

Použití jak do auta tak pro pěší.
Murda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod P800 27. 1. 2008 23:22

Protože TomTom je zárukou špičkové navigace, milióny lidmi odzkoušený a spolehlivý systém. Tak proč to pokoušet..
P800
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 28. 1. 2008 09:33

Přesně tak. Nemusí to být sice spravedlivé, ale z uživatelského hlediska není moc důvodů, proč sahat k méně osvědčenému řešení.

Funkčně jsou navigace prakticky shodné, pokrytí mají také stejné, cenu také, liší se ale podpora. Jak ta oficiální (zkuste na webu Navicoru najít odkaz na pořízení nových nebo aktualizovaných map), tak uživatelská daná velkým rozšířením TomTomu.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Murda 28. 1. 2008 15:40

Nevím, nevím co je pro Vás osvědčená nebo odzkoušená navigace. Musím zdůraznit, že bavíme se o navigaci která je určená pro mobilní telefony s operačním systémem :
(Symbian S60, S60 3rd edition, Series 80, UIQ3, Nokia 770 Internet Tablet)
Nejsem si jist, že by TT byla pro tyto systémy právě osvědčená. Navicore používám převážně pro pěší turistiku po městech Západní Evropy a musím říci, že s TT nejde srovnávat. Někdy jí využívám také v autě a taktéž nemám problém.
Jinak v autě používám TT 910 také bez problémů. Ale zde se bavíme o operačních systémech a ne o přenosných a v tom souhlasím osvědčených a odzkoušených TT.
Co se týká podpory, není pravdou co pan Lutonský píše o podpoře Navicore:
http://www.navicoretech.com/Consumer/cs ... ductshome/
Zde je vše potřebné co se týká podpry Navicore a funguje to bez problémů.
Já osobně a nejen já podle informací z Fóra mám velmi častý problém právě s podporou TT. Vykomunikovat nějaký dotaz přes podporuTT je občas docela nadlidský výkon a natož řešení oprav o tom se raději již nemá smysl rozepisovat. Hodně lidí asi bude vědět o čem mluvím.
Můj závěr ( a zde přednáším i závěr lidí se zkušenostmi s Navicore ) je takový, že pro operační systémy Symbian S60, S60 3rd edition, Series 80, UIQ3, Nokia 770 Internet Tablet, je nechci se 100% tvrdit nejlepší, ale na 99% vynikající.
Murda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 28. 1. 2008 17:58

Nevím, nevím co je pro Vás osvědčená nebo odzkoušená navigace. v/quote]


Však to píšu: TomTom :)

Když jde o nějaký problém, tak je jinak lepší obrátit se na uživatele ve fórech, než přímo k výrobci. Akorát u TomTomu to je jednodušší, protože ho používá mnohonásobně víc lidí.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Policak 28. 1. 2008 22:22

Marek L. píše:Funkčně jsou navigace prakticky shodné, pokrytí mají také stejné, cenu také, liší se ale podpora. Jak ta oficiální (zkuste na webu Navicoru najít odkaz na pořízení nových nebo aktualizovaných map), tak uživatelská daná velkým rozšířením TomTomu.......
Když jde o nějaký problém, tak je jinak lepší obrátit se na uživatele ve fórech, než přímo k výrobci. Akorát u TomTomu to je jednodušší, protože ho používá mnohonásobně víc lidí.,/quote]


Nemůžu si pomoct, ale tohle už silně zavání subjektivitou. Nebylo by lepší přiznat, že vám TomTom přirostl více k srdci (mně taky :wink: ), než se nejdřív ohánět lepší podporou výrobce, kterou vzápětí negujete výrokem, že je lepší obrátit se na uživatelská fóra? Navíc, co si budeme namlouvat, většina uživatelských fór se zabývá aktivitami, kterých se MM halasně zříká. Takže mi tu i zaznívají lehce falešné tóny. 8)
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 29. 1. 2008 11:29

Však já nikde netvrdím, že to je objektivní - je to však nejuniverzálnější. Už se mi mnohokrát potvrdilo, že TomTom je navigace, se kterou jsou lidé spokojení.

Osobně nejradši používám Garminy. Jsou to však trochu osobité přístroje, a doporučil bych je proto jen těm, kteří ví, co činí (a nebudou mi potom nadávat).
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hombras 31. 1. 2008 18:02

Zdravím,chci si pořídit TTnavigátor 6 a dočetl jsem se,že na některých telefonech není podporováno otáčení displeje?!
Nemáte někdo nokii E51 s touto navigací?
Dík Hombre
TT GO 630T + RDS TMC,Eastern and Central Europe v.815.2003
hombras
Junior

Odeslat příspěvekod Reesha 31. 1. 2008 19:19

Já mam TT6 na E51 a nechavam se navigovat na výšku.
Reesha
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků