GPS navigace na mobilu SE K750i

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod yety 11. 11. 2006 11:51

Jakmile ho budeš mít podej zprávu jak se ti jeví.
Máš k dispozici full version GPSJ ? Mněl bych zájem :oboze
yety
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod niverin 11. 11. 2006 12:18

Hledal jsem dlouho až jsem se rozhodl pro Mobitrack a taky myslím, že je nejlepší. Ale nacpat tam mapy aby správně fungovaly, to je pro mě utrpení a zatím se mi to ani moc nepodařilo. Rozchodili jste to někdo s mapama?
niverin
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 11. 11. 2006 16:20

yety:
pokud mas zalusk na kopii, tak to bohuzel nepujde... musis is sosnout trial verzi, potom (treba pres pay-pal) koupit kod k originalu a z wapu si pak stahnout zadanim kodu plnou verzi primo do mobilu. kod se da pouzit pouze 2x a pak smitec :wink:
ale nerikej mi, ze nemas 9ojro na plnou verzi.... zase tolik to v porovnani s ostatnimi programy neni... maximalne parkrat nepujdes do Meka a mas plnou verzi doma :wink:

niverin:
MobiTrack jeste bohuzel nemam, ale asi brzy zainvestuji :) . mas ho nainstalovany na pametovce? vyuziva to skutecne volne misto pametovky? a pro "hloupe" telefony asi MobiTrack Pro nejde. je asi jen pro "Chytraky", ze? Diky!
www.mihals.eu
mihals
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod niverin 11. 11. 2006 16:26

nene, je to pro normální telefony s Javou (i Mobitrack Pro). Když si dáš nahrávat mapy, tak to fakt bere z paměťovky.
niverin
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 11. 11. 2006 16:36

a ty mapy jsou jakekoliv, nebo to jsou nejake "extra"? tolik se v tom jeste nevyznam :oops: ...
a souhlasi to s GPS souradnicemi z mapy.cz? GPSJ neni tak presna, resp. neni zkalibrovana na presnost map.cz
www.mihals.eu
mihals
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Růžička 21. 11. 2006 16:39

Přeji hezký den.Mám prozbu.Stáhnul jsem zkušební verzi GPSJ.
Velmi se mi líbí,ale nevím jakým způsobem mohu koupit plnou verzi.
Můžete mi poradit?Díky.
Růžička
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mihals 23. 11. 2006 04:10

Pokud mate platebni kartu minimalne VISA a jde s ni platit na netu, tak doporucuji registraci na Pay Pal (velice dobre zabezpeceno, neni se ceho bat), pote se prihlasit na stranky gpsj.eu a zaplatit poplatek za aktivacni kod na plnou verzi. ihned po zaplaceni dostanete kod, ktey zadate do pole, ktere se vam ukaze na gpsj.eu v sekci full version. kod se muze pouzit 2x, tak urcite nikomu nesdelovat! :wink:
www.mihals.eu
mihals
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Růžička 23. 11. 2006 08:56

Děkuji za odpověď.Jelikož zdaleka již nepatřím mezi omladinu a také nevlastním žádné platební karty (mohu platit pouze v hotovosti nebo převodem s účtu )mám smůlu ,což mně velice mrzí.
Jestě jednou díky.
Růžička
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peterg 23. 11. 2006 09:22

vlk_ píše:som dal novsiu verziu, aj ked vnej vela nepribudlo je zcela prerobene pripojovanie na gps, je to podstatne lepsie a uz by to nemalo vypadavat. navyse tam pripudolo zobrazenie satelitov a ich sily signalu.
mnohe vlastnosti ktore spominal yety planujem doplnit, len to chce dost vela casu, pisem to len ked mam nejaky cas po veceroch :)
tak do navigovania
http://vlkgps.bielyvlk.sk/

Myslis, ze by si vedel do toho naprogramovat aj vyhladavanie kamaratov cez GPS? Take nieco ma tusim program J2meMap. Cez mobil sa najprv sparujes s kamaratskym gps. Potom, ked ho budes chciet najst a bude zapnuty, mal by ho najst. Nemam to odskusane, ale mam pocit, ze to tak funguje.
peterg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lives 23. 11. 2006 09:50

Aby si mohl najit kamarada pomoci jeho gpsky, musel bys byt tak do cca 10m od nej. :D Takovy ma totiz dosah bluetooth signal. Ty by si ale asi chtel najit kamarada ktery je dal nez 10m od tebe.

To byste potom museli mit gpsku oba a nekam na server na internetu nahlasit svoji polohu. Pak by to mohlo fungovat. Takze to ma biely vlk celkem dost prace. :D
lives
Junior

Odeslat příspěvekod peterg 23. 11. 2006 09:55

Ja som pisal, ze sa musia sparovat cez tento program tie GPS prijimace. ma o fungovat aj cez SE K750i. O bluetooth hladani tu rec nebola. Mapa v tomto programe je na serveri a zobrazuje sa cez GPRS. Tak sa s nou aj komunikuje.
peterg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lives 23. 11. 2006 10:05

Psal si ze se chces pripojit na gps modul kamarada. To se deje pres bluetooth. :wink:
Jinak na strance bieleho vlka jsem si nevsiml ze by aplikace podporovala mapy, natoz aby si je stahovala z internetu. Tak nevim co si stahujes pres GPRS. Mozna nam to vlk objasni.
lives
Junior

Odeslat příspěvekod peterg 23. 11. 2006 10:22

Pytal som sa uzivatela, ktory ma tu stranku, ci by mohol vyrvorit fukciu podobnu tej v programe J2meMap. V tomto programe aj tahas mapu cez GPRS. Takze podrobnejsie. Funkcia je taka, ze sa cez bluetooth pomocou tohto programu sparuju 2 GPS prijimace. Jeden ten, ktory pouziva na navigaciu napr. K750i, druhy nejaky kamaratov gps prijimac. Program teda bude pomocou tohto programu komunikovat so serverom, ktory taktiez komunikuje so satelitmi. Zapamata si ich oboch. Potom, ked bude kamarat niekde inde a bude mat zapnute GPS, mozem ho vyhladat pomocou K750i, ktory ma tiez GPS (samozrejme pripojene cez bluetooth.) Bluetooth tu teda hra ulohu len pri "zaregistrovani" oboch GPS prijimacov a potom pri pouzivani K750i na navigaciu. V ramci toho teda aj na vyhladanie kamaratskeho GPS.
peterg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lives 23. 11. 2006 10:27

Me je celkem jasne jak by to mohlo fungovat - viz muj prvni prispevek. Jen nechapu proc se ptas autora jednoho programu, zda by mohl pridat funkci do jineho programu se kterym nema nic spolecneho?
lives
Junior

Odeslat příspěvekod peterg 23. 11. 2006 10:49

Ty si zo mna robis srandu??? Nikdy som sa ho take nic nepytal. Skus si to vsetko este raz precitat. Myslim, ze ini uzivatelia to pochopili. Pytal som sa autora programu, ci vie podobnu funkciu vytvorit vo svojom programe. Funkcia ma totiz lepsie vyuzitie. Napr. pre vypatranie ukradnuteho auta, v ktorom sa kamaratsky GPS modul nachadza.
peterg
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků