Stránka 1 z 1

TomTom + IPAQ rx3715 = nestabilni padajici aplikace

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2006 09:16
od matrix007
Dobry den,

chci se zaptat, zda nekdo pouziva TomTom Navigator 5 na PDA IPAQ rx3715 a vse mu dobre funguje. Na kompatibility listu na http://www.tomtom.com je IPAQ rx3715 sice napsanej jako podporovane zarizeni, ovsem ma pocit, ze si aplikace moc nerozumi s procesorem Samsung S3C2440 a ma tendenci pri vyssi zatezi padat (slozitejsi okoli ve meste, vice zajmovych bodu u sebe). Aplikace se samovolne za behu ukonci aniz by neco oznamila (nejakej runtime), proste zmizi. Takto se mi to chova pravidelne pri jizde po Brne, ale je pravda, ze jsem pouzival nejakou verzi TomToma cca 5.15. Nyni jsem upgradoval na 5.21, takze jsem zvedavej, zda to bude lepsi.

1. mate nekco podobny problem?
2. pripadne funguje nekomu na tomto zarizeni TomTom navigator spolehlive a jste s ni spokojeni
3. pripadne vite, jak tento problem resit ?

Dekuji predem za info

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2006 09:27
od mousefromhouse
Udlej kompletni zalohu zarizeni, potom Hard Reset a pak tu navigaci vyzkousej na cistym PDA, jestli to bude pporad delat problemy...

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2006 10:49
od Yngwie
5.21 ŘEŠÍ HÓÓÓÓDNĚ PROBLÉMŮ, takže si myslím, že to třeba už bude fachčit. Taky ještě můžeš zkusit upgrade na vyšší verzi OS. Nevím, co tam máš teď, ale jestli tam máš PPC 2002, tak zkus WM2003 :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 7. 2006 20:11
od Paul Atreides
Upgradem na 5.21 si urcite polepsite.
TomTom je ale napsan tak, ze bezi i na mnohem slabsich procesorech (na rozdil od jinych navigaci)

U Vas mohou delat problemy dve veci:

1) Mate aplikaci na SD karte a SD karta se po case odpoji.

2) IPAQy maji problemy s BT managerem - muze se stat, ze obsluzna aplikace (BT manager) je ukoncena . Duvodem je "killnuti" BT manazeru task shellem kvuli nedostatku pameti - a to i tehdy, kdyz mate celkove volne pameti dostatek. Pokud byste chtel znat technicke podrobnosti, klidne napiste.
Jeste vetsi problemy s timto chovanim ma Dynavix na HP 4700...

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2006 19:11
od Yngwie
Chce to prostě updatnout na WM2003 :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2006 19:56
od Paul Atreides
IPAQ rx3715 se AFAIK od pocatku dodaval s Windows Mobile 2003 Second edition, takze nechapu, pro kolegovi uz ve svem druhem spotu nutite nejaky nesmyslny upgrade ...

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2006 20:00
od Yngwie
jej, já to blbě přečetl, pardon

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 7. 2006 22:52
od sackx
Jéé, když už se v tom šťouráte, nevíte kde jsou na TomTom.com stránky podporovaných PDA? Mam postarší hp iPAQ 1915 (bez BT) a docela by mi v autě vyhovoval. Dík