Jak na zařízení Dynavix dostat lepší navigaci

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Scalex 11. 6. 2011 08:55

Tak mi došla trpělivost s tím, jak zcestně Dynavix naviguje, jak je ještě pořád nemožné nastavit si typy silnic v krátké, rychlé a chytré trase, jak idiotsky je řešen posun v dlouhých seznamech (neexistence Page Up/Page Down) a jak tichý je Liškův hlas oproti ostatním hlasům. Co je mi platné, že je docela zábavný, když prostě a jednoduše v tom autě není slyšet?

Jenže peníze na nákup nové navigace nemám a tak jsem pátral po tom, jestli je možné nahrát jinou aplikaci do dynavixího zařízení. Mám Deltu III a díky jirkabovi z Kyou fóra jsem na ni nainstaloval iGO8 (a úspěšně odzkoušel i iGO Primo, které mi ale nevyhovuje tolik jako iGO8 - ale oproti Dynavixu furt zlaté).

Úprava je primitivní, podle návodu ji zvládne naprosto každý, během několika minut můžete mít iGO ve svém Dynavixu (nechám už na vás, zda se chcete vydat cestou pirátskou nebo cestou nákupu aplikace pro PDA). Návod na to, jak do některých Dynavixů (Delta II, Delta III, Tau, Nano 8 i 9) tuto aplikaci dostat, najdete v těchto fórech: http://kyou.cz/forum/viewforum.php?f=8

Co úpravou získáte? Aniž byste museli kupovat nové hardwarové zařízení, získáte úplně novou navigaci. iGO je mnohem intuitivnější, vše funguje tak, jak očekáváte. Ale to hlavní: iGO mnohem lépe pracuje s GPS modulem než Dynavixí aplikace. Zatímco u Lišky jste museli čekat několik minut na to, až najde signál, iGO se chytá během několika vteřin, během navigování reaguje svižněji na změnu polohy auta a v místech, kde jsem signál GPS s původní navigací ztrácel, se iGO bez problémů chytá. Signál je tam třebaslabší, ale iGO se fakt chytne tam, kde už mě Liška vyfakoval.
Scalex
Junior
Uživatelský avatar

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků