N4310 - MyRoute

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod amur1 29. 11. 2010 11:30

Poraďte prosím nováčkovi s Navigonem. Někdy je funkce My route aktivní, někdy složtě hledám, kde ji zapnout. Jak to nastavit, aby byla vždy aktivní ?
amur1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zubr123 29. 11. 2010 14:40

1) Pokud jste tuto navigaci koupil někdy v této době a za normální cenu, tak to nebylo moc výhodné. V této navigaci je program zhruba 3 roky starý. Obchodníci ji přitom prodávají za stejnou nebo i vyšší cenu než Navigon 40Plus. To je navigace sice s podobnou HW výbavou, ale s poslední verzí SW s řadou velice významných vylepšení, jako třeba navigace na čp, řežim pěší navigace a další. Jen mezi námi, jde snadno upgreadnout na verzi Navigon40.
2) Funkci MyRoute lze v nových verzích zapnout nebo vypnout přímo z menu nastavení. V této navi to jde např. tak, že zadáte pozici volbou Moje Cíle - Oblibené. Po výběru cíle se nakonec zobrazí okno s informacemi a vpravo je tlačítko pro přepínání funkce MyRoute. Toto nastavení si navigace pamatuje, dokud neprovedete HW reset nebo nezvolíte funkci "tovární nastavení" a to je ještě možné, že v továrním nastavení je tato funkce aktivní. Navigace nenavrhuje 3 trasy za kadou cenu. Někdy navrhne jen jednu nebo dvě trasy.
Zubr123
Junior

Odeslat příspěvekod amur1 29. 11. 2010 17:08

dík za pomoc, jak jednoduché ! Měl jsem pocit, že se mi opakovaně vrací nastavení bez této funkce, nabízelo mi to opakovaně jen jednu trasu, přestože jednozačně existovalo neěkolik alternativ. A to u několika pokusů, několika tras. Vyzkouším. P.S. navigace není nová, je z druhé ruky..
amur1
Kolemjdoucí


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků