Ústí nad Labem, ul. 17. listopadu

V této sekci můžete nahlásit chyby v mapách ČR a SR

Moderátoři: Moderátoři Navigovat.cz, CEDA: opravy map

UPOZORNĚNÍ:
V této sekci je možné upozorňovat na chyby v navigačních mapách České a Slovenské republiky, jejichž dodavatelem je firma Tele Atlas, resp. česká společnost CEDA. Před vložením jakéhokoli příspěvku si prosím pozorně pročtěte návody v rámečku Oznámení.

Odeslat příspěvekod m0rph 15. 8. 2012 12:49

Zdravím,
upozorňuji na chybu v mapě v Ústí nad Labem - Všebořice; ulice 17. listopadu. Jedná se o změny obousměrných ulic na jednosměrky a slepé, tak jak to tam je. Psal jsem to samé asi před rokem na mapy.cz a doteď to nezměnili.

popisy jsou uložené v mapě v popiskách "čar".
http://goo.gl/maps/eZH15
snad budu nápomocný

s pozdravem Ondra
by m0rph
m0rph
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gumajz 15. 8. 2012 20:26

Gallene, jestli tohle pochopíš, tak smekám. Ten popis je tak zamotaný, že na to koukám jako kráva do lékárny. nevím, proč to nemůže udělat tak, jak to dělají všichni. Tohle vypadá, jako kdyby vytiskl mapu, nakreslil do toho něco fixama a pak to naskenoval.
Hele, m0rphe, existují grafické programy. Nejlepší systém je že vyfotíš mapu print screenem, uložíš, pak si do ní grafickým programem namaluješ co chceš, a pak to sem uložíš. Vypadá to lépe, každý to pochopí atd atd...A existuje spousta grafických programů, které jsou free. Např. Paint Net, a dokonce je do něj i čeština, takže no problém...
Protože to, co jsi vytvořil, možná pochopí někdo místní, ale ten, kdo to centrum u vás nezná, tak nepochopí...Věř mi...
A na mapy.cz jsi to psal asi blbě, protože pokud obdrží opravu, tak ti ji potvrdí a v potvrzujícím mailu ti napíší, odkdy bude oprava zanešena...Aspoň u mne to tak funguje..
TT 730, NC 9.510, Europe 910.4892(2.43GB), Boot 5.5229, SDHC-Verbatim 8GB Class10, TT Home 2.9.5.3093, W7-Prof.32-BIT, Google Chrom, Huawei Ascend G300(ICS 4.0.3)+Be on Road 3.7.1.2250, Octavia II.combi 1.9TDI 77kW, HF Parrot MKi9000
Gumajz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dejvicna 18. 8. 2012 21:59

Je to pravda poněkud komplikovaný popis, ale spíše je zajimavější to, že jsem na situaci koukal v mapě TomTom, a tam je zakreslená správně, podle skutečnosti, a tedy i návrhu mOrphovy opravy (jak jednosměrky, tak hlavně to parkoviště). V součastné mapě tedy dle mého není co opravovat:)
TT Go 750, NC 9.465.1074274.1, Mapa Europe_2GB 905.4754, TT Home 2.9.5.3093
dejvicna
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Gallen 20. 8. 2012 09:37

Dekuji za podnet. Pracovni data jsou taktez v souladu s vasim popisem. Popis je trochu komplikovanejsi (ale vesmes jen tou slepou- ktera vyjde automaticky z te jednosmernosti, takze by v reportu byt nemela).
Gallen
Ceda, a.s.
Gallen
CEDA, výrobce map