Dobře založené vlákno, taky mě ta otázka zajímá, prvotní info je tady v článku -
http://navigovat.mobilmania.cz/bleskovk ... -a-1321067Musím souhlasit s Pavlem, Google má dnes (ale teprv pár dní:) aktuálnejší mapu než TT, s tím že má vyřešeny i věci, které hlásíme (konkrétně, nedávno jsme hlásil něco na Šumavě, když jse si to teď otvíralm, tak už byl jako podklad nová GOOGle mapa, a ta se přesně shodovala s mím návrhem.. z čehož neplyne, že by Google sledoval tohle forum, ale prostě uplně překopal svoje mapy). Google mapy umožňují v ČR zadávat chby (v Google mapě) přímo kliknutím na místo v mapě a popisem problému, který je následně odeslán.. Něco jsme otestoval, dnes mi na jeden problém napsali, že mám pravdu, že bude v Google mape opraveno, a že děkují za pomoc při aktualizaci..

Z toho všeho tedy plyne dotaz - pokud má Google a Tomtom stejného dodavatele mapových podkladů, lze očekávat, že Tomtom bude mít při příští (ideálně:) aktualizaci mapy stejnou mapu jako Google, nebo je situace taková, že Google má novou mapu, ale svoji, a Tomtom poskytovatele, který má stále mapu starou (tj. Google + úpravy CEDA), a tu bude mít nadále?
Mým přáním je tedy varianta 1, neb jsem si projížděl svoje, i starší hlášení chb mapy navi, a podklady Googlu jsou v této chvíli správné (až na opravdu drobnosti, podjezd budovou apod..